diumenge, 8 de novembre del 2009

validació de moodle en base de dades externa

Aprofitant l'entrada de blog anterior ja poso una nova entrada de validació de la base de dades de moodle no en el servidor de ldap com estava anteriorment  sino a la base de dades del servidor de la intraweb de centre, en aquest cas creada sobre postnuke. No crec que la variació de l'aplicatiu de gestió de continguts sigui un impediment per que sigui de manera molt aproximada amb aquestes dades.



Amb aquesta configuració ja permet realitzar la validació dels usuaris dintre de la base de dades de altre aplicatiu. En el meu cas particular, la base de dades es troba al mateix ordinador que el moodle, aquesta és la raó per posar localhost com direcció del servidor de la base de dades.

Una vegada es posa un nom d'usuari de la base de dades i el seu password s'ha de finalitzar amb la introducció de dades com el mail i nom d'usuari i cognom, de la mateixa manera que al post anterior.




Per evitar que l'usuari tingues que omplir aquestes dades de les que parlem només caldria associar el  nom d'usuari amb el nom de la columna corresponent al l'altre base de dades i així ja estaria introduit com la resta de dades.